sorry

för dåligt uppdatering menmen nu e jag här iaf :) Idag efter skolan drog jag och lina till Farsta. Hade pressentkort sen jag fyllde år så handla två tröjor, ett skärp, 3 par trosor och 2 navelpiercingar. Sen vid kl 5 mötte vi pappa på ett cafe, satt där en stund sen gick vi t en piercingstudio. Jag pierca naveln, åhfyfan vad hemskt. Va skit nervös innan och inbilla mig att jag skulle spy o svimma. Han som pierca va jätteduktig, men det gjorde fett ont :( jag typ skrek''ajajajajajajajaj'' sen efter börja jag asgarva. Sen kom min bror och jag o lina vänta i hans bil medans han och pappa gick o handla skor. Sen skjutsa min bror(Alex) hem oss :) Nu är jag iaf hemma och ska titta på film :) här kommer lite bilder, kanske lägger ut video från när jag pierca sen, tjaa!

''Magskjorta'' man knyter i midjan.

Piercingar:) (jättedålig bild)

Trosor

Basic.

Skärpet, det var allt, tjaråå! :)

Grattis till ''stora'' mig!

Grattis till mig:D Idag fyller jag åår lalalalala! Jaja dagen börja med att man blev väkt av att mamma, pappa och marco kom in med frukost på sängen och sjöng för mig. Fick lite paket sen fixa jag mig inför skolan. Skolan va nice o alla va jätte snälla thihihi :) Efter skolan drog jag och mamma till farsta och bytte en jacka som jag fick, den var för stor ;) Sen drog jag hem så kom kusinerna, mormor, maria, elisabeth, liiina och flera.. Fick massa presenter och vi fika så det va 3vligt. Jaa nu chillar jag och videosamtalar med liina, ska snart se big brother men här kommer lite bilder på pressenterna ciiao ;)

Fin klocka.

Navelpiercing eftersom jag fick i present att pierca mig på fredag..:)

Pengar, får mer snart.

Pressentkort.

Armband ( finare i verkligheten)

haha behövde en ny ;)

i love<3

Parfym
Sen fick jag också present att slinga håret hos frisören, det va nog allt, hejdå!

Du gör mig så stolt.


Jag älskar dig så himla mycket, du betyder livet för mig bror<3

lilje

tjatja, har precis tittat klart på big brother. Idag var jag i skolan, vid 3 kom rebecca! Det va fett nice, vi drog till huddinge och fika på castello. Sen mötte vi niclas och drog t årsta sen liljeholmen. hittade en skitfin bikini/badräkt också. Vi chilla där bara sen drog jag och lina t huddinge, vänta i donken tills bussen kom sen drog vi hem :) om typ 40 minuter fyller jag år, men ska sova nu tjaa!

Sån modell ;)

Wallander

Hejsan! Nu ligger jag i min härliga säng och tittar på Wallander. Idag spelade vi cup (igen) Förlora första matchen så vi fick åka hem :/ Pappa och jag stanna på donken i tyresö och åt. När jag kom hem duscha jag, raka benen, hår inpackning, smörjde in mig med bodyloution och lite sånna tjejgrejer. Imorgon börjar jag kl 09.05, vi ska kolla på nån teater alla 7or, de e nice. Jaja ska återgå till Wallander nu, vi hörs imorgon, bye bitches! <3

Gotland med klassen i 6an, innan vi splittrades, fyfan vad jag saknar. Kärlek till er<3

home

Tjaa! Nu har jag precis duschat, kom hem från annas cup. Det gick inte så bra, vi förlora :/ menmen imorn blir det fler matcher. Nu sminkar jag mig iaf, det blir att åka till Lina och sova där, sen har vi samling imorn kl 10 i tyresö -.- Ska fortsätta sminka mig nu så vi hörs, hejdå! :)

Music


Kärlek t låten<3

Sanja Mitrovic

Tja, som ni märker har jag skapat en ny blogg. Jag ska försöka blogga här varje dag. För er som inte vet så heter jag Sanja, jag är 13 år, fyller snart 14 och bor i stockholm. På fritiden spelar jag handboll, dansar, sjunger och är med kompisar osv..

Idag vaknade jag klockan 12.30, jag är med Maysa en kompis, hon sov här hos mig. Igår spelade vi första matchen i annas cup, vi fölora tyvärr med 3 bollar men vi mötte 96or. Idag har vi 2 matcher, vi ska dra oss ut mot tyresö kl 3 nåt sånt. Vi har ju haft sportlov veckan som varit. Jag har mest varit i flempan och på fritidsgården sådär. Jaja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, här kommer en bild på mig och Maysa från igår, cya!

Haha, jag till vänster och Maysa höger.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0